Over ons


Boorsma Werkgevers Adviseurs B.V. bestaat uit een gevarieerd en sterk team, met veel kennis en ervaring. Het team bestaat onder andere uit accountmanagers, projectmanagers, salarisprofessionals, automatiseerders en administratieve ondersteuning met verschillende opleidingen en achtergronden. Wij houden van duidelijke communicatielijnen, daarom heeft u bij ons één contactpersoon die uw vragen in behandeling neemt. Wij gaan graag voor u aan de slag!
Onze missie

Voor veel middelgrote en grote bedrijven in Nederland vorderen wij teveel betaalde premies terug. Wij begeleiden deze organisaties met eerlijk, begrijpelijk advies om besparingen in het verleden én de toekomst te realiseren. Hierbij minimaliseren we de inspanning van de opdrachtgevers en als dit gewenst is, staan wij open voor een langdurige samenwerking met een jaarlijkse check op het salarissysteem.


Onze visie

Door de steeds veranderende en ingewikkelde wet- en regelgeving, bedrijfsprocessen die niet optimaal op elkaar zijn afgestemd, onvolkomenheden in de salarispakketten én in de systemen van de instanties betalen veel werkgevers teveel loonheffingen.

Door onze expertise kunnen we de teveel afgedragen gelden met terugwerkende kracht van 5 jaar terugvragen bij de Belastingdienst. Daarnaast verstrekken we kosteloos advies, zodat onze opdrachtgevers niet meer teveel loonheffingen betalen en optimaal gebruik maken van de stimuleringsmogelijkheden. De werkgever heeft er geen omkijken naar, terwijl de maximale voordelen worden benut!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor het bespreken van uw wensen of het maken van een afspraak.