PartnersDe basis voor een goede arbeidsrelatie bestaat uit het op de hoogte zijn van de rechten en plichten voor de werkgever én werknemer. Ervaring leert dat met duidelijke communicatie en het benoemen van die rechten en verplichtingen, een nieuwe start in een disfunctioneren- of verzuimtraject kan worden gemaakt. Met respect, eerlijkheid en integriteit worden 'hoofdpijn'-dossiers weer 'gewone' dossiers. Werkhervatting of een nieuwe uitdaging wordt voor de werknemer bespreekbaar.

Als HR-professional, kijk ik mee met HR afdelingen naar de HR-werkprocessen en de HR-dienstverlening in hun organisatie. Met mijn persoonlijkheid van no-nonsens, eerlijk en direct zijn, enthousiasme en gevoel voor humor, ben ik in staat met mijn gesprekspartner te levelen en resultaten te behalen. Gezond verstand is de basis!

- Hoor wat er niet wordt gezegd. Lees wat er niet geschreven staat. Zie wat niet zichtbaar is. -

Sylvia Zantingh – HR professional

Bezoek de website hr-actief voor meer informatie.

Scanalyse Projects BV voert audits uit op de pensioenregistratie in de zorgsector. Vanuit de salarisadministratie wordt een volledige herberekening gemaakt van de verschuldigde en in te houden OP- en AP-premie. De resultaten worden vergeleken met de gerealiseerde afdrachten en inhoudingen.

Opdrachtgevers ontvangen een uitgebreid rapport over de verschillen per medewerk(-st)er met adviezen omtrent de inrichting van hun salarisadministratie. Het gaat immers niet uitsluitend over herstel van teveel afgedragen premie, maar ook om toekomstige verschillen te voorkomen.

Scanalyse zorgt ervoor dat opdrachtgevers "compliant" zijn aan de CAO's en de pensioenreglementen en werkt als enige dienstverlener zelfs in opdracht van PFZW. Dus als u door de premiebomen het premiebos niet meer ziet of als u niet begrijpt waarom de facturen van uw pensioenfonds afwijken van de journaalposten vanuit uw salarisadministratie, dan neemt u contact op met Boorsma Werkgeversadviseurs.