Werkwijze


Boorsma Werkgevers Adviseurs B.V. streeft altijd naar een maximale klanttevredenheid. Dat bereiken wij door onze gezamenlijke focus. Specifieke steekwoorden die bij deze focus horen zijn rechtmatigheid, innovatief, resultaatgericht.


Minimale belasting opdrachtgevers

Wij garanderen een resultaatgerichte aanpak voor uw bedrijf, waarbij wij uw bedrijfsprocessen niet verstoren en daardoor een minimale belasting zijn voor uw organisatie. Kenmerkend is onze flexibele, persoonlijke dienstverlening en actuele expertise. Dit betekent dat u amper werknemers hoeft in te zetten.


Ons honorarium

Wanneer het financiële voordeel op grond van onze inspanning is bereikt, brengen wij pas ons honorarium in rekening. Dit voordeel uit zich in een uitbetaling of creditnota van UWV c.q. een beschikking en terugbetaling/vermindering van een vordering van de Belastingdienst.
Wij kennen geen voorfacturatie en werken op basis van "no cure no pay" met duidelijke voorwaarden.
Ook is het mogelijk dat wij per handeling worden betaald, zodat alle financiële voordelen voor u zijn. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.


Kwaliteit & Privacy

Privacy staat bij ons zeer hoog in het vaandel, daarom werken wij met een kwaliteitsprotocol. Dit kwaliteitsprotocol voldoet aan alle belangrijke wet- en regelgeving, inclusief de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De rechtmatigheid van onze dienstverlening is volledig gewaarborgd. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat wij zorgvuldig omgaan met uw informatie.
Bekijk ook ons privacy statement.


Aanbevelingen

Wij worden vaak doorverwezen naar nieuwe opdrachtgevers door Raden van Bestuur en directies van grote commerciële en niet commerciële organisaties. Mede door onze werkmethodiek, transparantie, rechtmatigheid en resultaten worden wij aanbevolen. Daarnaast draagt onze dienstverlening bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) op het gebied van HRM en voldoen wij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
Het Nederlandse Rode Kruis over Boorsma Werkgevers Adviseurs

"Als het Nederlandse Rode Kruis maken we sinds 2015 gebruik van de diensten van Boorsma Werkgevers Adviseurs" vertelt Edwin van Gerwen, Manager P&O bij het Nederlandse Rode Kruis. "Daarbij gaat het zowel om gemiste subsidies (waarvan veel verschillende soorten bestaan) als om verkeerd gebruikte premietabellen. Ik zou het andere goede doelen ten zeerste aanraden om een check door Boorsma te laten doen. Dit heeft ons destijds aanzienlijke bedragen opgeleverd, zelfs met terugwerkende kracht over meerdere jaren. Boorsma werkt betrouwbaar, gedegen, zorgvuldig en erg klantgericht. Ze nemen je (bijna) alles uit handen. Het is echt op basis van 'no cure no pay' - je betaalt de fee alleen als je de bedragen daadwerkelijk terugontvangen hebt van de Belastingdienst en/of UWV. De gegeven opdracht wordt vastgelegd in een contract plus bewerkersovereenkomst. We laten nu jaarlijks een check door Boorsma doen vanwege de steeds veranderende regelgeving. Zo voorkomen we dat we premies en subsidies mislopen."